Usvainen boudoirkuvaus Helsingissä

It's hard to believe that this stunning bride had absolutely no idea about our shoot until couple of hours before I arrived to the location.

The shoot was a part of her Bachelorette party weekend and one of her maids of honor handled all the communication with me. We planned the styling, make-up and hair together based on how well she knew her friend. And she did a great job!

During the shoot the bride, Katja told us that the setting, styling and everything was more than perfect. She could've never seen herself in a hotel room, posing provocatively on a bed in an outfit she would've never normally use. The natural approach and a boudoir shoot was actually just what she had secretly hoped the ladies would've planned for her.

The fog and a little bit of rain that surrounded us in the morning was an amazing gift from Mother Nature that was just the cherry on top for all of it.

 

Ei uskoisi, että tällä upealla morsiamella ei ollut hajuakaan kuvauksestamme, kuin vasta pari tuntia ennen kuin saavuin paikalle.

Kyseessä oli nimittäin hänen polttarinsa, ja yhtenä ohjelmanumerona siis huomenlahjakuvaus. Yksi Katjan kaasoista hoiti kaiken kanssakäymisen ja suunnittelun kanssani. Lokaatio, stailaus, meikki ja hiukset suunniteltiin kaikki sen pohjalta, kuinka hyvin hän Katjan tunsi. Ja hyvinhän hän tunsi!

Kuvauksen aikana Katja kertoi, kuinka kaikki suunnittelemamme oli enemmän kuin täydellistä. Hän ei olisi osannut ikinä kuvitella itseänsä hotellihuoneeseen poseeraamaan provosoivasti sängylle vaatteissa, joihin hän ei normaalisti ikinä pukeutuisi. Huomenlahjakuvaus olikin itseasiassa juuri se asia, mitä hän oli salaa toivonut, että polttariporukka järjestäisi hänelle.

Usva ja pieni sade olivat uskomaton tuuri ja upea viimeinen silaus kuvaukselle!