Maiju & Teemu, Parikuvaus Kirjurinluodon ranta, Pori

Last time I went to Rauma I also popped in Pori, to meet this lovely couple. I'm getting the privilege to capture their wedding later this year, which I'm already super excited!!

We took some pre-wedding shots near Kirjurinluoto. It being 9am there was only a couple of joggers walking by us and checking what we were doing.

Maiju and Teemu were so sweet and we had so much fun in spite of the freezing cold weather and wind. But as you should know by now looking through my images... I love wind during my shoots <3
You two! See you soon! :)

 

Viime Rauma reissulla piipahdin nopeasti myös Porissa tapaamassa Maijua ja Teemua. Saan kunnian kuvata heidän häänsä vielä myöhemmin tänä vuonna ja olen jo niin innoissani asiasta!!

Otettiin muutama parikuva lähellä Kirjurinluotoa ja aamu yhdeksältä siellä ei meidän lisäksi ollut kuin pari lenkkeilijää, jotka ohi kulkiessaan katselivat kuvauksiamme.

Maiju ja Teemu olivat niin ihania ja meillä oli todella hauskaa, kylmästä säästä ja tuulesta huolimatta. Mutta teidän tulisi jo tietää, että rakastan kun kuvauksissani tuulee. :D
Te kaksi! Nähdään pian! :)