Kesäillan perhekuvaus Raumalla

Here's couple of my favorite images from last summer's family shoot, when we went to catch the sunset at the beach. Too bad the water was still a bit too cold for the kids to go swimming in the end. I on the other hand took the plunge and went over knee high to the water with my jeans to get some nice portraits of this gorgeous family. It was so worth it!

My first shoot with them was when their daughter, now the middle child, turned one.
It's the biggest compliment to have my clients return to me for a second or more shoots. To know that they loved the first shoot and images so much that they wanted to come back for another shoot is just...I don't have words. I'm just so honored and thankful.
It's also so nice to see a glimpse of the family's lives and how they've changed; how the children have grown, if they have new siblings and what has happened to them in a year or two. That's why no shoot is ever boring or the same; people keep changing but the love is always there.

 

Tässä olisi pari suosikkiani viime kesän perhekuvauksesta, jolloin menimme nauttimaan auringonlaskusta rannalle. Harmi, että vesi oli vielä niin kylmää, että lapset ei tarkentuneet mennä kuvauksen lopuksi uimaan. Minä sen sijaan vilukissana uhrauduin menemään farkuissani polvia myöten veteen, että saisin muutaman upean kuvan. Se oli niin sen arvoista!

Kuvasin tämän ihanan perheen ensimmäisen kerran kun heidän tyttärensä, nyt keskimmäinen lapsista, täytti vuoden. Isoin kohteliaisuus ja kiitos, minkä valokuvaajalle voi antaa on, kun asiakas haluaa tulla uudelleen kuvaukseen. Siitä tietää, että he rakastivat viime kuvausta ja kuvia niin paljon, että haluavat palata uudelleen ja uudelleen. Se fiilis on vain...sanoinkuvaamatonta. Olen siitä niin otettu ja kiitollinen.
On myös ihanaa saada kurkistaa hetkeksi heidän elämäänsä; mitä heille kuuluu, miten lapset ovat kasvaneet, onko uusia sisaruksia tullut... Siksi yksikään kuvaus ei ole ikinä tylsä tai samanlainen; ihmiset kasvavat ja muuttuvat, mutta rakkaus on se mikä pysyy.